Gå til indhold

Handelsbetingelser

Følgende salgs-, handels- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på geistgnist.dk

https://www.geistgnist.dk ejes af GEIST//GNIST ApS, CVR: 31346800

Geist//Gnist ApS
Borthisgade 16
6000 Kolding
Danmark
Tlf: 22401955

Alle produktpriser på www.geistgnist.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms men eksklusive forsendelsesomkostninger.

Alle aftaler indgås på dansk. Købeloven finder anvendelse ved køb på www.geistgnist.dk

BETALING

Betaling for varer købt hos www.geistgnist.dk kan foretages med følgende betalingsmuligheder:

  • Visa/Dankort 
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard 
  • Mastercard Debit
  • Mobilepay 

Betalingen vil ved brug af betalingskort først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra vores lager. 

Vi gemmer udelukkende de oplysninger, som er nødvendige for at vi kan levere de(n) aftalte vare(r) til det rette sted. Vi har ikke mulighed for at videregive kortoplysninger, trække beløb flere gange, trække et højere beløb end ordrens værdi eller lignende. 

 RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Du kan returnere din(e) vare(r) til os indenfor 14 dage efter du har modtaget ordren. Varen skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog den. Originalemballagen skal medsendes i ubeskadiget stand. Varen må ikke prøves i så høj grad, at brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi. Varen må derfor ikke lugte eller have andre brugsspor.
Varer uden hang-tags tages ikke retur. Varen skal sendes retur i forsvarlig indpakning, og returneres der sko, må skoæsken ikke anvendes som indpakning, denne skal pakkes yderligere ind.

Så snart varen er behandlet hos os modtager du en mail. Du skal kontakte os inden for fem dage, hvis der er uoverensstemmelser mellem det vi har behandlet, og det du mener at have returneret. 

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Du skal selv betale for at returnere pakken til os, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under returtransporten. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 49 kr. fra din ordre.

Varen sendes til: Gothersgade 12, 7000 Fredericia, Danmark eller afleveres i butikken indenfor dennes åbningstid.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops og pakkebox. 

REKLAMATION

Geist//Gnist yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven: omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Ønsker du at indvende en reklamation på et produkt, bedes du bruge vores reklamations portal, ved at skrive e-mail og ordre nummer, og vælge hvilket produkt det vedrører og uploade billeder af fejlen.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du opdager fejlen/manglen.

Såfremt reklamationen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes til os i forsvarlig emballage.
Husk altid at få kvittering for afsendelse, så vi kan dække dine fragtomkostninger. 

LEVERING

Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem Postnord eller GLS. Du bedes altid kontrollere pakkens indhold ved modtagelsen. Er pakken/indholdet beskadiget ved modtagelsen, skal du anmelde det til Postnord eller GLS med det samme, og senest 2 dage efter modtagelse. Geist//Gnist er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport. På din ordrebekræftelse vil du modtage en e-mail med et Track & Trace nummer, så du kan følge din pakke. Vi gør opmærksom på, at pakken først kan spores når Postnord eller GLS har scannet pakken.

Forsendelser med omdeling til din privat adresse koster 60 kr. Forsendelser med omdeling til pakkeboks koster 40 kr. Hvis en pakke skal sendes til en adresse uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland, vil prisen på fragt følge Postnords takst til det pågældende land. Du har også mulighed for ved leveringsformer at vælge afhentningen af varen i butikken på adressen:

Geist//Gnist
Gothersgade 12
7000 Fredericia

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Pakker der bestilles inden kl. 12 på hverdage, sendes samme dag.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Under store udsalgsperioder, højtider eller særlige mærkedage, kan der forekomme længere leveringstid end normalt.

PRISER

Vi kompenserer ikke kunder, der allerede har købt varer, som efterfølgende nedsættes under udsalg/outlet. Ordrer faktureres til gældende pris på bestillingstidspunktet. Dette gælder også i kampagneperioder, hvor priserne kan være faldende fra dag til dag.

Vi yder ikke prismatch på nogen varer - hverken varer på udsalg eller varer til fuld pris.

KLAGEMULIGHEDER 

Hvis du som kunde af den ene eller den anden grund ønsker at klage over www.geistgnist.dk, skal dette gøres via EUs forbrugerportal. Du kan tilgå ODR via dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Skulle der være en uoverensstemmelse, så håber vi, at du vil kontakte os først på hello@geistgnist.dk. Vi vil altid bestræbe os på at finde en god løsning. 

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Geist//Gnist ApS, herunder fortolkning af www.geistgnist.dks handelsbetingelser, afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Åbningstider

Man-Torsdag: 10:00 - 17:30

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag: LUKKET